Lancôme
Teint Idole Ultra Cushion Foundation

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : 015 Ivoire 13 g
Beskrivning

En ny teknologi kombinerad med en skräddarsydd formel; Teint Idole Ultra Cushion Foundation. Med denna underbara foundation tar det bara några sekunder att lägga en felfri bas med naturlig, matt finish, och som till och med skyddar huden! Alla nyanser är berikade med SPF 50. Hög täckningsgrad, lång hållbarhet och enkel att applicera är ledord för denna innovativa produkt som passar utmärkt för dig som ständigt är i farten.

  • Naturlig, matt finish

  • SPF 50

  • Hög täckning

  • Perfekt att ha med sig

  • Tillgänglig som refill

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 54529

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt