Lancôme
Teint Idole Ultra Cushion Foundation Refill

Ej i lager Fri frakt från 199kr
299 kr
299 kr
Variant : 015 Ivoire 30 ml
Andra färger :
Beskrivning

Detta är en refill till Lancôme Teint Idole Ultra Cushion

En ny teknologi kombinerad med en skräddarsydd formel; Teint Idole Ultra Cushion Foundation. Med denna underbara foundation tar det bara några sekunder att lägga en felfri bas med naturlig, matt finish, och som till och med skyddar huden! Alla nyanser är berikade med SPF 50. Hög täckningsgrad, lång hållbarhet och enkel att applicera är ledord för denna innovativa produkt som passar utmärkt för dig som ständigt är i farten.

  • Naturlig, matt finish

  • SPF 50

  • Hög täckning

  • Perfekt att ha med sig

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.