Gerard Cosmetics
Color Your Smile Lighted Lip Gloss

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

Variant : Borneo
Andra färger :
Beskrivning

För intensiv färg, strålande glans och en lyxig känsla - pröva Color Your Smile Lighted Lip Gloss från Gerard Cosmetics! Detta högpigmenterade, rika läppglans ger både en härlig färg men också en dekadent glans till dina läppar. En extra bonus med Color Your Smile Lighted Lip Gloss är att det kommer med en liten spegel längs med ena sidan samt en applikator med inbyggd lampa - för en snabb och smidig touch up även när du inte befinner dig i optimal belysning.

Läppglans är ett ypperligt sätt att ge en extra touch av glamour till din look, då man kanske gärna vill ha lite extra färg men ändå med en lättare känsla. Passar lika perfekt till din vardagslook som till helgens festoutfit. Color Your Smile Lighted Lip Gloss är en av märkets bästsäljare och har snabbt blivit en storfavorit bland skönhetsbloggare och professionella makeupartister.

  • Högpigmenterat

  • Rik textur

  • Inbyggd lampa i applikatorn

  • Spegel på sidan

  • Mjukgörande

  • Tillgänglig i flera nyanser

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

BHT,Isobutylparaben,Palmitoyl Oligopeptide,Octyldodecanol,Silica,Hydrogenated Polyisobutene,Polybutene,Ethylhexyl Palmitate,Tridecyl Trimellitate,Sorbitan Isostearate,Tribehenin,Isopropylparaben,Pentaerythrityl,Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina),POLYGLYCERYL-2,Telraisostearate,Octyldodecyl Stearoyl Sterate,VP/ Hexadecene Copolymer,Diisosterate,Butylparaban

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.