Fullips
Lip Enhancer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Small oval
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Att få fylliga, sensuella läppar snabbt behöver inte längre innebära ett besök till skönhetskliniken. Fullips är en innovativ produkt som snabbt blivit en global succé för sina effektiva, snabba resultat och mångsidighet. Den lilla, behändiga storleken gör den smidig att ha med sig överallt för extra volym innan du ska applicera läppstift eller läppglans.

  • För fylligare läppar med ett långvarigt resultat

  • Finns i tre olika storlekar/versioner

  • Liten & behändig

I början av användningen kan blåmärken uppstå kring munnen beroende på hur hårt tryck/sug man har, samt om man är känslig och/eller ovan. Vid obehag, sluta använda produkten.

Testa först att använda produkten kortare än rekommenderad tid. Tänk på att använda den med försiktighet. Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan och under användning. Låt inte produkten verka längre än rekommenderad tid. Observera att produkten ej rekommenderas om du fått fillers eller liknande preparat injicerat i läpparna, konsultera då först med din läkare/hudterapeut.

Vilken ska jag välja?

Beroende på hur dina läppar ser ut samt vad du önska för resultat så har du hör en enkel guide för att välja rätt Fullips Enhancer:

  • Small Oval - När du vill fokusera på specifika områden. Detta är den smalaste av alla Fullips Enhancers, och ger bäst resultat när den används vertikalt. Den kan också användas horisontellt men då den är mindre kan man behöva flytta runt den i omgångar för att komma åt överallt. Oval form.

  • Medium Oval - Passar alla som har tunna läppar och/eller smal mun. Denna kan användas både horisontellt och vertikalt. Använder man den vertikalt ger den mest effekt på mittersta läppartiet, och använder man den horisontellt så kan man beroende på hur man placerar den, fokusera på endast över- eller underläpp. Testa dig fram tills du hittar bästa sättet för just dig. Oval form

  • Large Round - Detta är den största storleken och är den enda Fullips med helt rund form. Modellen rekommenderas om du vill få till en generell voluminös effekt över hela läppartiet. Tack vare dess storlek så täcker den båda läppar samtidigt, och för dig med tunna läppar så kan den även komma åt utanför läppkonturerna för en ännu mer förstärkt effekt. Om du vill framhäva vissa delar av läpparna så rekommenderas istället en av de ovala varianterna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product