Anastasia Beverly Hills
Lash Brag Volumizing Mini Mascara

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 31 kr

124 kr 155 kr

Du sparar 31 kr

124 kr 155 kr

Variant : Jet black 5 ml
Beskrivning

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mini Mascara ger dina fransar maximal volym och fyllighet som du inte kan sluta skryta om. Denna volymmascaran skapar dramatiska, fylliga fransar med en intensiv jet-svart färg. Den unikt formade mascaraborsten täcker varje frans separat. Formulan glider på utan att tynga ner fransarna. Applicera endast en gång för att få den perfekta mängden produkt, vilket ger dig fylliga definierade fransar som håller hela dagen. Applicera två gånger för extra längd och fyllighet. Applicera tre gånger för extrem volym. Ultra-krämig, vattentålig mascara-formula som är utformad för att förhindra klumpar och varken torkar ut fransarna, bleknar eller kladdar. Dermatologiskt testad.
För den bästa mascaraupplevelsen, börja med att applicera från fransarnas rötter ut till topparna. Applicera ovanpå fransarna såväl som under för att skapa extra volym. Applicera ytterligare lager om så önskas. För en extra boost, applicera en lashprimer före din Lash Brag Volumizing Mini Mascara.

Ingredienser

Upptäck mer som Lash Brag Volumizing Mini Mascara

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.