Yves Saint Laurent
Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

YSL Beauté presenterar den färgsprakande mascaran Vinyl Couture; en fantastisk mascara i de mest ikoniska och lekfulla färgerna som ger dina fransar en mjuk och livfull look, och som samtidigt skapar en fyllig, glamourös volym. Skapa oväntade personliga looks och släpp lös din kreativitet! Mascaran Vinyl Couture kommer i 9 livfulla och färgstarka nyanser som ger dina fransar en glansig vinylstruktur, omedelbar volym och en förlängande effekt från det allra första penseldraget.

Experttips:

Eyeliner, ögonskugga och åtta mascarafärger - att hitta din helt unika look har aldrig varit lättare. Här kommer fyra tips från makeupartisten Lloyd Simmonds:

1. "Utmana en klassisk smokey eye och framhäv din favoritfärg på ögonskuggan med samma färg på din mascara. Bryt av med en kontrastfärg på mascaran för en ännu skarpare och mer edgy look."
2. "För maximal färgeffekt, lek med två kontrastfärger på eyelinern och mascaran. För att göra looken ännu mer personlig byt färgkombination på övre och nedre fransraden."
3. "För en modern och vardaglig look, använd en svart mascara för att definiera ögonfransarna. Avsluta med den guldiga och transparenta mascaran för att skapa en gnistrande blick."
4. "Våga färg på ett sofistikerat och individuellt sett genom att använda en svart mascara från roten och upp till mitten av fransen. Avsluta med färg på toppen av dina ögonfransar."

Upplev 8 färgstarka nyanser av Mascara Vinyl Couture

Bli inspirerad!

Produkter använda till denna look:

Colour Impact

Mascara Vinyl Coutures flytande teknologi ger en högre nivå av lackpigment än en traditionell mascaraformula. Tack vare den banbrytande teknologion kan YSL Beauté presentera vibrerande och levande färger av grönt, blå, lila och rosa nyanser. Den höga lackpigmenthalten maximerar nämligen den rena färgens inverkan på dina ögonfransar och skapar intensiva, levande nyanser för mer framstående och livfulla ögon.

Transparent & unik design

Hylsan Mascara Vinyl Couture är designad likt formen av ett läppglans med YSL Cassandre-logotypen inristad på det guldiga locket. Designen känns lyxig och stilfull, och är den första mascaran från YSL som kommer i en rektangulär och genomskinlig design. Mascaraborsten är utformad likt YSL ikoniska volymborste; en slimmad borste som kommer åt alla dina fransar och samtidigt skapar blanka, skinande längder.

Alla nyanser av Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture

Artikelnummer: 65360

Upptäck mer som Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt