Smink

Ögonfransar

Ögonfransarnas huvudsakliga funktion är att skydda ögat från yttre partiklar, men vi använder också ögonen som ett uttryck för vår skönhet. Här erbjuder vi olika tillbehör som kan boosta dina fransar på olika sätt. Vi har bland annat bra ögonfransböjare i många olika varianter, som du använder dig av för att böja fransarna innan applicering utav din mascara. Att använda fransböjare kan krävas lite träning om du är nybörjare, men när man väl fått in tekniken så är det ett väldigt enkelt och effektivt sätt att ge dina fransar ett lyft.

Vackra, långa och välvårdade ögonfransar

Du finner också andra produkter här, så som vårdande och återfuktande ögonfransserum som du kan lägga på dina fransar för att ge de mer näring för att intryck utav friskare och längre fransar. Vi kan också erbjuda mascaraprimers som är perfekt att ha som bas innan du applicerar din mascara som får den att fästa bättre och hålla längre.

Tips – så använder du ögonfransböjare för bästa resultat

  • Böj ögonfransarna i tre steg för att få en fin och naturligt mjuk böj. Börja längst in vid fransroten, håll fransarna med tången i några sekunder för att sedan öppna upp tången och släppa dina fransar. Steg två, du böjer dina fransar på mitten av fransraden. Likt förra gången ska du böja försiktigt i några sekunder och sedan öppna tången och släppa fransarna. Sista och tredje steget, du böjer dina fransarna längst ute vid topparna, håller i några sekunder och öppnar upp tången. Färdig! För att få böjen på dina fransar att hålla längre kan du med fördel använda vattenfast mascara.