By Terry
VIP Expert Palette

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : No.4 Bonjour Paris
Beskrivning

Ögonskuggspalett i begränsad upplaga som kommer i en metallisk rosformad behållare i koppar och guld, med ett elegant tryck av Paris skyline. Ögonskuggorna från BY TERRYs Bonjour Paris är perfekta för att skapa den enkelt tryckande looken som parisarna är kända för. Innehåller en blandning av vacker nude, lysande koppar, mjuk rosa och ljus guld. Ett samlarobjekt eller en perfekt present.

RESULTATET
Den metalliska strukturen appliceras utan ansträngning medan de högt pigmenterade nyanserna framhäver dina ögon på ett naturligt, enkelt sätt.

APPLICERINGSTIPS
Använd ensam eller blanda de kompletterande nyanserna för att skapa en mängd olika utseenden. Metalliska nyanser kan användas torra eller våta för att intensifiera färgerna.
Använd den stora sidan av den dubbla borsten för att applicera ljusare nyanser på locket. Använd den mindre sidan av borsten för mörkare nyanser som appliceras på det yttre hörnet för att skapa en rökig effekt.
Komplettera utseendet genom att dra på ett lager med BY TERRY Lash-Expert Twist Brush Mascara på fransarna.

Artikelnummer: 97835

Upptäck mer som VIP Expert Palette

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.