IsaDora
Twist-Up Eye Gloss

(3 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 24 kr

95 kr 119 kr

Du sparar 24 kr

95 kr 119 kr

Variant : 02 Brown Sugar 2 g
Beskrivning

IsaDoras ljuvliga Twist-Up Eye Gloss Highlighter ger lyster till dina ögon! Denna smidiga skruvpenna glider smidigt på dina ögonlock, och den glossiga ögonskuggan fungerar både som highlighter och ögonskugga.

Genom att applicera flera lager av ögonskuggan får du ett mer intensivt resultat, och väljer du att applicera lite mindre får du en mjukare look. Tack vare skimrande pärlemor skapar den en glansig highlight-effekt och kan enkelt tonas med både fingertopparna eller pensel. En mjuk ögonskugga i penn-form som är enkel att applicera, ger ett fantastiskt resultat och fungerar både till vardags och till fest!

  • Ingår i kollektionen Shine Bright.

  • Lätt att applicera & tona.

  • Kliniskt testad.

  • Fri från parfym.

Innehåll: 2,5 g

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product