Yves Saint Laurent
Couture Colour Clutch

Endast 1 kvar Fri frakt från 249kr Redo att skickas

941 kr Ord. pris 1255 kr

Tidigare pris 941 kr
-25% product.discountbadge

941 kr Ord. pris 1255 kr

Tidigare pris 941 kr
Variant : 4
Beskrivning

YSLs älskade stad Paris har använts som inspiration till färgerna i den nya YSL-paletten. Oväntade och mättade färger i ett lyxigt couture-etui öppnar upp för en ny och djärv look. Med Couture Colour Clutch kan du kombinera och leka med texturer som går från matt till pärlemor och från satin till metallic – tio färger som gjorda för en äkta YSL-statement.

Sagan om Couture Colour Clutch börjar nu! Klara, färdiga, samla! Med komplementfärger och olika finishar kan du bygga upp makeupen till den look du vill ha. Tre samstämda delar i en och samma palett som bjuder in till en personlig look.

Använd:

- de fyra nyanserna till vänster för en makeup i bronsfärgade nyanser

- de fyra nyanserna till höger för en rosatonad makeup

- de två mellersta nyanserna för att intensifiera/highlighta looken

Applicera med borste för en mer diskret finish och med fingertopparna när du vill ha mer intensitet. Fullända looken genom att kombinera YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Radical, YSL Couture Colour Clutch och YSL Couture Brow.

Artikelnummer: 95459

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.