OPI New Orleans

2016-04-14

Om du gillar att måla dina naglar i klara färgstarka färger så kommer du definitivt att gilla OPIs vårkollektion New Orleans. Detta är en kollektion som består av 12 lack i färger av både varm och kall karaktär och kommer således därför att kunna passa de flesta. Kollektionen har inspirerats av själva staden New Orleans eller rättare sagt av dess atmosfär. Idag ska vi ta en titt på några lack som kommer från den här kollektionen, Show Us Your Tips!, I'm Sooo Swamped och Rich Girls & Po-Boys.

Formulamässigt har OPI lyckats även den här gången. Lacken är lätta att kontrollera på naglarna och två av dem täcker med två lager. Det tredje lacket (Show Us Your Tips!) krävde dock ett tredje lager för att täcka helt. Om vi tittar på swatcharna har vi:

  • I'm Sooo Swamped på pekfingernageln och lillfingernageln. Detta är en vacker grön färg som påminner om gräs, skog och mossa. Jättefint!
  • Rich Girls & Po-Boys på långfingernageln. Mediumblått lack.
  • Show Us Your Tips på ringfingernageln. Ett blå-lila lack som innehåller ett subtilt silverskimmer.

Jag funderade först på att endast färga nageltipparna med de här lacken och låta naglarna vara bara i övrigt men jag insåg att jag ville se mer av färgerna på naglarna så jag målade naglarna helt med färg och målade sedan en funky French manikyr med halvmånar. Jag kan fortfarande tänka mig att bära en funky French med de här färgerna så det kanske blir någon gång när vi närmar oss sommaren, för även om de här lacken är lanserade som en vårkollektion så är färgerna ändå året-om färger.