search

Cremorlab
T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment EssenceCremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
539 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence är Cremorlabs absoluta bästsäljare och har uppnått kultstatus inom K-beauty-världen. Dess huvudingrediens är Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten, känt för sin höga koncentration mineraler som verkar åter… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence

T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence är Cremorlabs absoluta bästsäljare och har uppnått kultstatus inom K-beauty-världen. Dess huvudingrediens är Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten, känt för sin höga koncentration mineraler som verkar återfuktande och revitaliserande på huden.

Denna essence återfuktar på djupet samtidigt som den förbättrar hudens textur och synlighet av porer, återställer fuktbalansen och bidrar till en jämnare hudton. Blomextrakt, niacinamide och adenosine verkar uppklarnande på pigmentering och samt har anti-age-effekt. Vid regelbunden användning kommer hjälper den din hud att kännas med spänstig, få en finare textur samt ökad lyster.

  • Passar alla hudtyper även känslig hud.
  • Djupverkande
  • Uppljusande/uppklarnande
  • Bidrar till en jämnare hudton
  • Verkar förbättrande på textur

Innehåll: 270 ml

Användning

Applicera på rengjord hud efter ansiktsvatten. Tag en lagom mängd essence och klappa försiktigt in den i hela ansiktet tills den helt absorberats. Följ upp med serum och fuktkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra produkt!
2018-11-12 av: Marianne O
Första essence som jag köpte för att prova k-beauty skin care routine. Det är jätte stor och räcker länge så du får vad du betalar för. Återfuktar och ger min hy en naturlig glow. Älskar denna! Bra för mig torr hy, som är inte torr längre tack varre produkten
Rekommenderas till: Alla
5/5Perfekt fuktbomb för oljig/blandhy
2018-09-25 av: Mimmi (ålder: 15-24)
Älskar denna! Kommer nog köpa en till innan min nuvarande flaska tar slut!
Jag är superpetig med vad jag applicerar på ansiktet eftersom allt gör mig oljig och blank, även produkter som är menade för oljig hud! Men denna lämnar ingen hinna efter sig och gör mig inte alls oljig men samtidigt ger den riktigt bra med fukt. Huden känns frisk och len efteråt.
Gillar att den är fylld med antioxidanter från extrakt av olika plantor och att den innehåller niacinamid. STORT plus för att den är fri från parfym! Full poäng!
Rekommenderas till: Alla som känner sig torra till ytan efter rengöring
5/5Absolut bästa återfuktaren
2018-06-06 av: Helena Therése S
Är helt såld på denna essence och är redan inne på min andra flaska. Har röd och acnebenägen hud som gärna blir torr. Denna goding har verkligen hjälpt mig få en djupt återfuktad hud med mindre utslag/blemmor. Huden blir plumpad och lystrig och promaskarna mindre. Jag har smugit in den i min hudvårdsrutin och klappar in 2-3 lager innan serum och kräm. Dock måste man ge den några veckor innan man ser resultat precis som vid invänjning med nya produkter. Men absolut värd var enda krona!
Rekommenderas till: Alla även de med känslig hud
3/5love it!
2018-04-25 av: Kwannapha C (ålder: 15-24)
första gången som jag använt en essence (15ml, gåva på köpet från kicks)! love it! min hud blev och kändes mer återfuktad men det mest amazing vara att den från dag ett började förbättrade min huds textur! hade behövt använda längre/dagligen då det är en spännande process men hade bara 15ml.
Rekommenderas till: alla hudtyper