search

Cremorlab
T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment EssenceCremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
535 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence är Cremorlabs absoluta bästsäljare och har uppnått kultstatus inom K-beauty-världen. Dess huvudingrediens är Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten, känt för sin höga koncentration mineraler som verkar åter… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

K-Beauty: 20% rabatt vid köp över 399 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence

T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence är Cremorlabs absoluta bästsäljare och har uppnått kultstatus inom K-beauty-världen. Dess huvudingrediens är Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten, känt för sin höga koncentration mineraler som verkar återfuktande och revitaliserande på huden.

Denna essence återfuktar på djupet samtidigt som den förbättrar hudens textur och synlighet av porer, återställer fuktbalansen och bidrar till en jämnare hudton. Blomextrakt, niacinamide och adenosine verkar uppklarnande på pigmentering och samt har anti-age-effekt. Vid regelbunden användning kommer hjälper den din hud att kännas med spänstig, få en finare textur samt ökad lyster.

  • Passar alla hudtyper även känslig hud.
  • Djupverkande
  • Uppljusande/uppklarnande
  • Bidrar till en jämnare hudton
  • Verkar förbättrande på textur

Innehåll: 270 ml

Användning

Applicera på rengjord hud efter ansiktsvatten. Tag en lagom mängd essence och klappa försiktigt in den i hela ansiktet tills den helt absorberats. Följ upp med serum och fuktkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller