Biotherm
Eau Solaire Hydratante Mist

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : SPF50 75 ml
Beskrivning

Biotherm Eau Solaire Hydratante Mist SPF 50 skyddar ansiktet mot skadliga strålar från solen samtidigt som den återfuktar och mjukar upp huden. Den är vattenresistent, snabb och enkel att applicera samt hjälper huden att få en bestående och hälsosam solkysst look. Hydratante Mist SPF 50 skyddar inte bara från alla solskador, UVA och UVB, men även skador från hav och vind.

En ultralätt och osynlig fuktdimma för ansikte. Den är inte klibbig eller oljig och den lämnar huden fräsch utan några vita märken. Misten går även att använda ovanför ditt smink och passar de med känslig hy. Den innehåller ren plankton, 35 näringsämnen, proteiner, vitaminer, aminosyror, glucider, lipider och andra spårämnen som hjälper till att återuppliva hudens vitala funktioner och som är nödvändiga för dess hälsa.

  • Fri från parabener

  • Passar alla hudtyper

  • UVA & UVB skydd

  • SPF 50

  • Anti-aging

Innehåll: 75 ml

Användning

Skaka väl innan användning. Stäng ögon och läppar under applicering. Spraya jämnt över hela ansiktet på ett armlängds avstånd. Kan sprayas flera gånger om dagen och fungerar både före och efter applicering av makeup.

Artikelnummer: 54289

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.