Clarins
Dry Touch Sun Care Cream For Face

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
295 kr
295 kr
Variant : SPF30 50 ml
Beskrivning

Clarins Dry Touch Sun Care Cream For Face finns med SPF 30 och SPF 50, och har en len, smältande textur som både ger fukt och skyddar huden mot solens skadliga effekter. Denna solkräm ger högt skydd, passar alla hudtyper även den känsliga och skyddar mot fria radikaler. Den klibbar inte, ger en torr känsla och en matt finish, samtidigt som den har en exotisk doft.

Dry Touch Sun Care Cream For Face innehåller bl.a Clarins exklusiva multi-skydd; SunFilterComplex som är en kombination av solfilter för optimalt skydd mot UVA/UVB, SunPlantComplex som är extrakt av senna, platan, olivträd, ärta och aloe vera för att förebygga mot synliga tecken på åldrande och uttorkning.

  • Finns med SPF 30 & SPF 50.

  • Len, smältande textur.

  • Ger fukt & skyddar.

  • Innehåller Clarins exklusiva multi-skydd.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera jämnt över ansikte och hals innan solexponering. Återapplicera varannan timme, speciellt efter bad. Applicera Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body för ansikte och kropp efter solexponering för att förlänga solbrännan och för att förbättra hudens kvalitet.

Upptäck mer som Dry Touch Sun Care Cream For Face

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product