Babor
AGE ID Camouflage Cream

(2 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Variant : 1 4 g
Beskrivning

Camouflage Cream är precis vad namnet avslöjar; en kamouflerande kräm som ger maximal täckning och hållbarhet. Vare sig det handlar om pigmentfläckar, synliga blodkärl eller tatueringar så är det Camouflage Cream du ska vända dig till. Högpigmenterad och vattenresistend är det din bästa vän när du verkligen vill ha täckning som sitter! Ideal vid brud- och/eller fotokompatibel makeup.

  • Heltäckande kräm

  • Vattenresistent

Innehåll: 4 g

Användning

Rengör huden ordentligt och applicera din återfuktande kräm. Låt den absorberas helt innan du lätt duttar av överflödig olja från huden med hjälp av en pappersservett eller blotting paper.

  • För att kamouflera: Använd fingertopparna och applicera Camouflage Cream i tunna lager där det behövs, klappa in lätt över huden och var noga med att sudda ut ordentligt för att undvika skarpa kanter.

  • Fixera: Applicera en generös mängd av Camouflage Fixing Powder och låt sitta i 10 minuter för bästa effekt. Borsta sedan av rester med en puderborste.

Upptäck mer som AGE ID Camouflage Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt