Babor
AGE ID Camouflage Cream

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
125 kr
125 kr
Variant : 1 4 g
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Beskrivning

Camouflage Cream är precis vad namnet avslöjar; en kamouflerande kräm som ger maximal täckning och hållbarhet. Vare sig det handlar om pigmentfläckar, synliga blodkärl eller tatueringar så är det Camouflage Cream du ska vända dig till. Högpigmenterad och vattenresistend är det din bästa vän när du verkligen vill ha täckning som sitter! Ideal vid brud- och/eller fotokompatibel makeup.

  • Heltäckande kräm

  • Vattenresistent

Innehåll: 4 g

Användning

Rengör huden ordentligt och applicera din återfuktande kräm. Låt den absorberas helt innan du lätt duttar av överflödig olja från huden med hjälp av en pappersservett eller blotting paper.

  • För att kamouflera: Använd fingertopparna och applicera Camouflage Cream i tunna lager där det behövs, klappa in lätt över huden och var noga med att sudda ut ordentligt för att undvika skarpa kanter.

  • Fixera: Applicera en generös mängd av Camouflage Fixing Powder och låt sitta i 10 minuter för bästa effekt. Borsta sedan av rester med en puderborste.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product