bareMinerals
Invisible Light

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
GÅVA VID KÖP
Variant : Translucent Powder Duo 9 g
Kampanj

Köp valfria produkter från Elevens sortiment för minst 1199 kr. Gåvan är värd 2347 kr. ANGE KOD: ALLEL

Beskrivning

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo - en snygg duo som hjälper dig att skapa ett snyggt matt resultat men med en fräsch lyster. Det matta pudret absorberar överflödig olja som kan ge en glansig yta medan det andra pudret ger din hud en fräsch lyster och highlightar upp de områden du vill ska synas lite extra!

Utvecklad för att omedelbart smälta på huden, denna duo har två ljusa fantastiska puder med en unik bakad formula som ger en krämig, mjuk applicering med en lyxig känsla.

Användning

Matt puder: används för att matta ned områden som du upplever glansiga. Kan appliceras när som under dagen för att fräscha upp din make-up.

Highlighter: används för att skapa lyster och framhäva olika områden i ansiktet. Tex. kindben, under ögonbryn och näsryggen.

Artikelnummer: 44159

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt