By Terry
Compact Expert Dual Powder

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 98 kr

391 kr 489 kr

Du sparar 98 kr

391 kr 489 kr

Variant : 1 Ivory Fair 5 g
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 500 kr och få en lyxig necessär med Hyaluronic Powder Mini 1,3 gram, värde 200 kr. 

Beskrivning

Ett multifunktionellt puder som är perfekt för dig som direkt vill definiera, matta ned och fixera din makeup. By Terry Compact Expert Dual Powder är ett kompakt puder med två nyanser, en matt och en aningen skimrande, som kan appliceras tillsammans eller var för sig. Pudret är berikat med IMC®-teknologi (Intensive Mimetic Camouflage) som tillsammans med ett ljusreflekterande pigment ger en naturlig lyster till alla hudtyper!

Denna palett kommer i 6 olika varianter så beroende på vilken nyans du väljer kan du använda den som t.ex fixeringspuder, rouge eller bronzer. Detta härliga puder ger både en naturlig lyster samtidigt som den hjälper till att absorbera överflödigt sebum vilket ger en fräsch, matt finish.

  • Två nyanser i samma palett; använd gärna tillsammans för härlig "all-over" lyster.

  • Multifunktionellt; använd som fixeringspuder, bronzer eller rouge.

  • Berikad med IMC®-teknologi.

Innehåll: 5 g

Användning

För en "all-over" lyster: Svep lätt med By Terry Tool-Expert Kabuki Brush från mitten av pudret och utåt, applicera sedan lätt över hela ansiktet.

Matta ned genom att applicera över t-zonen (panna, näsa, haka) eller använd för contouring, använd då den ljusa nyansen på områden du vill highlighta t.ex kindben, brynbåge och längs med näsan. Applicera den mörkare nyansen på områden du vill definiera som t.ex vid sidan av näsan, under kindben och vid käklinje.

Upptäck mer som Compact Expert Dual Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.