bareMinerals
Blemish Remedy Foundation

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Clearly Medium 04 6 g
Beskrivning

bareMinerals Blemish Remedy Foundation är en skonsam och effektiv, icke-uttorkande, mineralpuder-foundation som hjälper dig att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, som t.ex blemmor och rodnader.

Denna foundation är berikad med aspenbark och tea tree-olja som hjälper till att främja en klarare, jämnare hudton. bareMinerals Blemish Remedy Foundation hjälper till att reducera synbarheten av rodnader, utbrott och porer, samtidigt som den hjälper till att absorbera överflödigt sebum och reducera glans. Den är berikad med krämiga, lätta mineraler som gör det enkelt att skapa en felfri täckning. För en jämnare, strålande hy!

  • Idealisk för dig med rodnader, blemmor, utbrott eller stora porer.

  • Berikad med Aloe som hjälper till att återfukta huden.

  • Berikad med Aspenbark & Tea Tree-olja som främjar en klarare, jämnare hudton.

  • Berikad med Salicylsyra som hjälper till att förebygga att nya utbrott & blemmor uppstår.

  • Dermatologiskt testad.

  • Täpper inte igen porerna.

Innehåll: 6 g

Användning

Doppa din borste i produkten, och virvla runt med den för att få in foundation ordentligt i borsten. Knacka lätt mot kanten för att ta bort överflöd. Applicera sedan med cirkulära rörelser tills du uppnår önskat resultat. Använd gärna bareMinerals Seamless Buffing Brush, som är speciellt utvecklad av bareMinerals för just denna foundation.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Silica,Titanium Dioxide,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Limonene,Disodium EDTA,Lauroyl Lysine,Sodium Dehydroacetate,Salicylic Acid,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,oryza sativa (rice) extract,Soil Minerals,Populus Tremuloides Bark Extract,Sorbic Acid. May Contain: Mica,Litchi Chinensis Fruit Extract,Iron Oxides.

Upptäck mer som Blemish Remedy Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt