bareMinerals
Blemish Remedy Foundation

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Clearly Medium 04 6 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Kampanj

Vid köp av två valfria produktet från bareMinerals får du denna fina gåva. Värde 410 kr. 

Beskrivning

bareMinerals Blemish Remedy Foundation är en skonsam och effektiv, icke-uttorkande, mineralpuder-foundation som hjälper dig att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, som t.ex blemmor och rodnader.

Denna foundation är berikad med aspenbark och tea tree-olja som hjälper till att främja en klarare, jämnare hudton. bareMinerals Blemish Remedy Foundation hjälper till att reducera synbarheten av rodnader, utbrott och porer, samtidigt som den hjälper till att absorbera överflödigt sebum och reducera glans. Den är berikad med krämiga, lätta mineraler som gör det enkelt att skapa en felfri täckning. För en jämnare, strålande hy!

  • Idealisk för dig med rodnader, blemmor, utbrott eller stora porer.

  • Berikad med Aloe som hjälper till att återfukta huden.

  • Berikad med Aspenbark & Tea Tree-olja som främjar en klarare, jämnare hudton.

  • Berikad med Salicylsyra som hjälper till att förebygga att nya utbrott & blemmor uppstår.

  • Dermatologiskt testad.

  • Täpper inte igen porerna.

Innehåll: 6 g

Användning

Doppa din borste i produkten, och virvla runt med den för att få in foundation ordentligt i borsten. Knacka lätt mot kanten för att ta bort överflöd. Applicera sedan med cirkulära rörelser tills du uppnår önskat resultat. Använd gärna bareMinerals Seamless Buffing Brush, som är speciellt utvecklad av bareMinerals för just denna foundation.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Silica,Titanium Dioxide,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Limonene,Disodium EDTA,Lauroyl Lysine,Sodium Dehydroacetate,Salicylic Acid,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,oryza sativa (rice) extract,Soil Minerals,Populus Tremuloides Bark Extract,Sorbic Acid. May Contain: Mica,Litchi Chinensis Fruit Extract,Iron Oxides.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product