Lancôme
Matte Shaker Liquid Lipstick

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 270 Beige Vintage 6.5 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Beskrivning

Vårens nyhet Lancôme Matte Shaker - ett långvarigt och ultra-pigmenterat matt flytande läppstift. Det sitter bra utan att kladda eller lämna spår och är enkelt att applicera med dess cushion-liknande applikator. Matte Shaker blir helt enkelt ett med läpparna. Var så kreativ och våghalsig som du vill med din nya partner-in-crime, som har ett långvarigt resultat och hög täckningsgrad. Let's shake up the rules of matte med nya Lancôme Matte Shaker!

  • Flytande läppstift

  • Intensiva pigment

  • Torkar inte ut läpparna

  • E-vitamin

  • Smidig applicering

  • Lång hållbarhet

Innehåll: 6.5 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Tutorial #ombrelip

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product