IsaDora
All Day long Lash

(8 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
25%
Variant : 20 Black 8ml 8 ml
Beskrivning

En helt underbar mascara som är gjord för att ge dig perfekta, långa fransar med en utmärkt separation och volym! Dina fransar får extra längd, extra volym, djup färg, och fantastisk definition som håller hela dagen.

IsaDora All Day Long Lash Mascara omsluter varje frans med ett fuktresistent hölje som skyddar fransarna, samtidigt som den krämiga, mjuka formulan är enkel att ta bort med ljummet vatten vilket gör att mascaran är mild mot dina fransar.

 

  • Oftalmologiskt testad.

Innehåll: 8 ml

Artikelnummer: 37129
Ingredienser

Stearic Acid,Glyceryl Stearate,Caprylyl Glycol,Talc,Hydroxyethylcellulose,Sodium Dehydroacetate,1,Aminomethyl Propanol,Synthetic Beeswax,2-Hexandiol,Aqua/Water,Polyurethane-34,Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,CI77492/Iron Oxides,Acacia Sengal Gum,PEG-15 Glyceryl Stearate,Tropolone (+/- CI77491/Iron Oxides,CI77499/Iron Oxides)

 

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt