Bobbi Brown
Crushed Lip Color

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
299 kr
299 kr
Variant : Cali Rose 3.4 g
Beskrivning

Bobbi Brown Crushed Lip Color, ett nytt läppstift som ger den där perfekta, nykyssta looken i ett svep. Laddad med mjuka, matta pigment som ger mycket färg med en nedtonad effekt. Innehåller E- och C-vitamin och bivax som gör att läppstiftet mjukt glider på läpparna och gör dem återfuktade och mjuka. Hållbar formel som inte smular sig eller flyter ut. Du behöver bara applicera lite färg när du är på språng: ingen spegel behövs. Svep en gång över läpparna för en pigmentrik effekt eller applicera lite till för en fullare look. Svep på läpparna den påbyggbara formeln ger en matt, färgstark direkt. Applicera två eller tre lager för en mer intensiv look.

Användning

Svep på läpparna - den påbyggbara formeln ger en matt, färgstark direkt. Applicera två eller tre lager för en mer intensiv look.

Upptäck mer som Crushed Lip Color

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.