Bobbi Brown
Crushed Lip Color

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 90 kr

209 kr 299 kr

Du sparar 90 kr

209 kr 299 kr

Variant : Cali Rose 3.4 g
Beskrivning

Bobbi Brown Crushed Lip Color, ett nytt läppstift som ger den där perfekta, nykyssta looken i ett svep. Laddad med mjuka, matta pigment som ger mycket färg med en nedtonad effekt. Innehåller E- och C-vitamin och bivax som gör att läppstiftet mjukt glider på läpparna och gör dem återfuktade och mjuka. Hållbar formel som inte smular sig eller flyter ut. Du behöver bara applicera lite färg när du är på språng: ingen spegel behövs. Svep en gång över läpparna för en pigmentrik effekt eller applicera lite till för en fullare look. Svep på läpparna den påbyggbara formeln ger en matt, färgstark direkt. Applicera två eller tre lager för en mer intensiv look.

Användning

Svep på läpparna - den påbyggbara formeln ger en matt, färgstark direkt. Applicera två eller tre lager för en mer intensiv look.

Upptäck mer som Crushed Lip Color

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.