By Terry
Rouge Expert Click Stick

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 120 kr

179 kr 299 kr

Du sparar 120 kr

179 kr 299 kr

Variant : 1 Mimetic Beige 1.5 g
Beskrivning

By Terry Rouge Expert Click Stick - ett härligt högpresterande läppstift som är framtagen med en "klick-teknik". Det är ett 3-i-1 koncept som tar din make-up till en helt ny nivå. Den har samma precision som en läppenna vilket gör det enkelt att fylla i konturerna. Pennan har en mjuk och krämig konsistens med starkt pigment. Du får känslan av ett läppstift men verkar återfuktande som ett läppbalsam - allt i ett enda snabbt och enkelt klick.

  • Ingår i Organic Chic Collection.

Innehåll: 1,5 g

"Klick-teknik"

Tryckknappen gör det enkelt och smidigt. Ett klick på den smala hylsan gör att den unikavattendroppsformen framträder. Vinkeln och spetsen glider lätt och anpassar sig efter läppkonturerna. Samma klick distribuerar rätt mängd produkt över läpparna, samtidigt som den ursprungliga droppformen på läppstiftet bevaras.

Upptäck mer som Rouge Expert Click Stick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt