Gerard Cosmetics
Glitter Lipstick

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Fame
Beskrivning

Gerard Cosmetics Glitter Lipstick

Vem har sagt att glitter endast är till för ögon- och som highlighter? Med Glitter Lipstick från Gerard Cosmetics kommer du ifrågasätta varför du inte införskaffat ett glittrigt läppstift tidigare. Dessa supersnygga läppstift kommer i 3 nyanser och alla har en lyxigt glittrig finish som fortfarande ligger bekvämt på läpparna.

Nyanser
  • Hollywood Blvd: En glittrig nude med varma reflektioner som fångar glamouren och spänningen på Kaliforniens mest ikoniska gata. Ge denna nyans en huvudroll i din sminkrutin.
  • Fame: Utnyttja dina 15 minuter i rampljuset och gör denna färg till din "ride or die". Den glittriga formulan glider lätt över läpparna och får den att stråla likt den stjärna du är. Fame har den perfekta 90-talsnyansen med en skimrande twist.
  • All Access: En djup burgundy full av gyllene glitter, en nyans inspirerad av röda matta-event och glamourösa tillställningar i största allmänhet.

Upptäck mer som Glitter Lipstick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product