Lancôme
Shine Lover

(6 Recensioner)
Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 52 kr

207 kr 259 kr

Du sparar 52 kr

207 kr 259 kr

Variant : 120 Ô My Rouge
Beskrivning

Lancôme Shine Lover - det första vibrerande lysande läppstiftet som ger energi och färgsprakande färg! Shine Lover innehåller hyaluronsyra och ros muskat-olja tillsammans med kåda som smälter i kontakt med läpparna och ger en otrolig glans, då läpparna fångar upp och reflekterar ljuset. Med Shine Lover håller läpparna sig återfuktade i upp till 8 timmar!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Shine Lover

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt