OFRA Cosmetics
Liquid Lipstick

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Harlem
Beskrivning

OFRA Cosmetics Liquid Lipstick

OFRA's Liquid Lipstick kommer i livfulla färger och krämig, mjuk textur. Formulan verkar återfuktande på läpparna och skapar ett långvarigt resultat som verkligen sitter där det ska. Med Liquid Lipstick finns inget behov av att använda lipliner utan kan appliceras ensam som den är.

Formulan är helmatt men vill man ha lite extra glans så går det utmärkt att applicera det ovanpå läppstiftet utan att påverka resultatet. Alla nyanser innehåller antioxidanter och E-vitamin för återfuktade- och mjuka läppar.

  • Glutenfri
  • Vegansk

Tips för bästa resultat

Har du torra läppar och vill skapa en bra läppbas för ditt flytande läppstift? Prova att exfoliera läpparna försiktigt innan användning. Applicera ett tunt lager flytande läppstift för att en snyggt målad läpp. För bästa resultat ska du inte äta eller dricka direkt efter applicering.

Artikelnummer: 46633
Ingredienser

Upptäck mer som Liquid Lipstick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.