Yves Saint Laurent
Baby Doll Kiss & Blush

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 95 kr

285 kr 380 kr

Du sparar 95 kr

285 kr 380 kr

Variant : 20 Luminere Universelle 10 ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush - rouge och läppstift i ett! Med Kiss & Blush kombinerar Yves Saint Laurent den bästa teknologin från två olika världar: rouge och läppstift. Kiss & Blush innehåller oljor och balanserade puder, vilket gör produkten mjuk och behaglig. De hjälper även till att hålla den intensiva färgen matt och lystergivande.

Kiss & Blush har tagits fram med hjälp av de mest sensuella färgerna och de finaste pigmenten för att göra sig rätt på både läppar och kinder. Den luftiga konsistensen förvandlas till en silkeslen, transparent, lystergivande slöja vid kontakt med huden. Resultatet blir matt samtidigt som både läppar och kinder är fyllda av lyster och den färgglada gelen skapar en sensorisk och silkeslen upplevelse som håller sig hela dagen.

Innehåll: 10 ml

Användning

Applicera en gång för ett naturligt resultat eller fler gånger för ett mer långvarigt resultat och en mer poppig effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product