Yves Saint Laurent
Baby Doll Kiss & Blush

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 152 kr

228 kr 380 kr

Du sparar 152 kr

228 kr 380 kr

Variant : 20 Luminere Universelle 10 ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush - rouge och läppstift i ett! Med Kiss & Blush kombinerar Yves Saint Laurent den bästa teknologin från två olika världar: rouge och läppstift. Kiss & Blush innehåller oljor och balanserade puder, vilket gör produkten mjuk och behaglig. De hjälper även till att hålla den intensiva färgen matt och lystergivande.

Kiss & Blush har tagits fram med hjälp av de mest sensuella färgerna och de finaste pigmenten för att göra sig rätt på både läppar och kinder. Den luftiga konsistensen förvandlas till en silkeslen, transparent, lystergivande slöja vid kontakt med huden. Resultatet blir matt samtidigt som både läppar och kinder är fyllda av lyster och den färgglada gelen skapar en sensorisk och silkeslen upplevelse som håller sig hela dagen.

Innehåll: 10 ml

Användning

Applicera en gång för ett naturligt resultat eller fler gånger för ett mer långvarigt resultat och en mer poppig effekt.

Upptäck mer som Baby Doll Kiss & Blush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt