Yves Saint Laurent
Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas

243 kr Ord. pris 405 kr

-40% product.discountbadge

243 kr Ord. pris 405 kr

Variant : 22
Passar ihop med
Beskrivning

YSL Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

YSL Rouge Pur Couture The Slim Lipstick är en ny generation ikoniska läppstift som kombinerar färgintensitet, komfort, matt finish och lång hållbarhet. Det är inspirerat av lädrets fantastiska färgtäthet och matthet. Couture med en avslappnad känsla. Själva läppstiftet är format så att du med precision kan skulptera fram perfekta läppar. Innehåller en unik mikroniserad pigmentteknik som ger intensiv färg med en puderaktig, matt finish.
Ett ljusreflekterande gelkomplex som mattar läpparna utan de ser torra ut
Innehåller mycket pigment som ger intensiv färg

YSL Rouge Pur Couture The Slim Lipstick är en ny, högteknologisk generation av läppstift med extrem hållbarhet, intensiva färger, matt finish och bekväm komfort – allt inpackat i en fyrkantig och exklusiv YSL-design.


 

Artikelnummer: 74161
Användning

Börja i mungipan och dra ett streck med en av de spetsiga kanterna och måla sedan vid amorbågen. Fyll i underläppen från mungipan och fortsätt sedan inåt. För att optiskt maximera volymen och forma läpparna kan du prova att använda Yves Saint Laurent Touche Eclat Stylo Highlighter på läpparnas konturer då den är ljusreflekterande och ger ett fantastiskt resultat. Applicera sedan Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim.

Upptäck mer som Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.