Yves Saint Laurent
Tatouage Couture

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 189 kr

190 kr 379 kr

Du sparar 189 kr

190 kr 379 kr

Variant : 10 Carmin Statement 6 ml
Beskrivning

YSL introducerar Tatouage Couture; ett flytande lip stain med otroliga pigment och en ultramatt finish. Den revolutionerande formulan ger effektfull färg med en lätt, "naturliga läppar"-känsla.

"Tatuera" Tatouage Couture från YSL på dina läppar för en snygg ultramatt look. Formulan glider lätt på dina läppar, och den är knappt märkbar eftersom den torkar snabbt och inte färgar av sig. Skäm bort dina läppar med perfekta nude-nyanser, fina rosa färger eller djupa plommonfärger.

Den spatel-liknande applikatorn ger precision som en läppenna och kontroll som en borste, för perfekt definierade läppar i varje applicering. Den bläckaktiga formulan ger fantastiska läppar i upp till 8 timmar så du behöver inte ge en tanke på att behöva bättra på din läppar under hela dagen.

  • Flytande matt

  • Lip Stain

  • Intensiva pigment

  • Sitter i upp till 8 timmar

Innehåll: 6 ml

Användning

Skapa perfekt definierade läppar med YSL's exklusiva applikator. Använd den högsta punkten på applikatorns spets för skapa en kontur runt dina läppar med effektfull Tatouage Couture-färg, precis som om det varit en penna. Vinkla sedan applikatorn för att fylla i läpparna med den ultramatta Tatouage-formulan.

Upptäck mer som Tatouage Couture

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product