Chloé

Chloé, märket som med sina ljuvliga dofter står för romantik, stilfullhet och självsäkerhet, nära kopplat till modet inom Chloé. Du finner oftast signaturblomman ros i de klassiska Chloé-dofterna som förför dina sinnen och utstrålar elegans och glamour.

Idag är en parfym så mycket mer än bara en doft. Den ska uttrycka din personlighet och livsstil samtidigt som du ska klicka med den, och känna att du trivs med att bära den. Kanske vill du ha en för kvällsbruk och en att använda dagtid. Hos Eleven hittar du parfymerna från Chloé, vare sig din favorit är Nomade, Love Story, Fleur eller Absolu. Vilken Chloé parfym du väljer är upp till dig.

Chloé parfym som är en love story

Love Story är en Chloé parfym som är inspirerad av Paris, kärlekens stad. Parfymören Anne Flipo har skapat en blommig kärlekshistoria som är ren och fräsch men samtidigt sensuell. Chloé parfym Love Story har basnoter av mysk och cederträ, hjärtnoter av apelsinblomma och stephanotis samt neroli.som toppnot Hos Eleven hittar du denna förföriska doft som symboliserar kärleken.

Handla Chloé parfym 75 ml

När du har hittat din favoritdoft kan det löna sig att köpa en större förpackning. De vanligaste storlekarna är 30 och 50 ml, men hos Eleven hittar du också Chloé parfym 75 ml. När du satsar på en bra parfym från ett märke av hög kvalitet håller den doften länge. Förvara gärna Chloé parfym 75 ml mörkt och svalt så bevaras doften.

Vilken Chloé parfym är bäst?

Vilken Chloé parfym är bäst är det bara du som avgör. En doft innehåller olika doftnoter. Toppnoten är ofta en frisk doft och det är den du känner först. Därefter mognar doften på din hy och toppnoten försvinner in i mellannoten som är parfymens hjärta. Basnoten förankrar sedan doften på huden. En parfym doftar olika på olika personer, men en fräsch och blommig doft passar de flesta.

Prova ljuva Chloé Rose parfym

Med en förkärlek till rosor lanserar Chloé ny parfym med jämna mellanrum som tar dig med ut på en promenad i en rosenträdgård eller som låter dig dofta på nyklippta rosor. Chloé Rose parfym, Roses de Chloé är feminin och full av grace. Den har en varm bas av ambra, mysk och trä som balanserar mellannoterna av rosor som har flätats samman med toppnoterna av citron, litchi och tarragon. I parfymen Fleur ger rosen en sensuell intimitet som mynnar ut i mandelnoter och körsbärsblom.

Chloé Nomad för kvinnan på språng

Chloé Nomad är doften för kvinnan som är på väg. Namnet Chloé Nomad skvallrar om att här är en kvinna som rör sig framåt i livet. Hon är öppen och har en naturlig elegans. Hon vet vem hon är och har en inre styrka. Doften är en blandning av intensitet, fräsch sötma och blommig friskhet.

Chloé parfym bästa pris hos Eleven

Chloé parfym bästa pris hittar du hos Eleven. Oavsett vilken av Chloes olika parfymer du är ute efter finns den hos oss och du kan välja mellan olika storlekar. Chloe parfym bästa pris gör att du kan unna dig en för dagen och en för kvällen eller varför inte komplettera parfymen med en härligt skön body lotion i samma doft för att skapa en helhet. Det franska modehuset är kända, inte bara för sina fantastiska designer, utan även för sina underbara dofter.

Vilken doft passar mig?

Tycker du att det är svårt att välja mellan de olika Chloé parfymerna? Vill du ha den ultimata kvinnliga doften som är en modern tolkning av den klassiska rosen kan Absolu passa dig. Om du önskar en blandning av både mjukhet och styrka är kanske Nomade din doft och ska du förstärka din kvinnlighet i en personlig doft kanske ditt val blir Love Story.