Diesel Parfym

Diesel har länge varit ett av de mest etablerade och kända märkena inom skönhetsbranschen. De är kanske mest kända som ett varumärke inom mode, men har utvecklats till att leverera mycket mer än så. Idag tillverkar de betydlig mer än det, till exempel parfym, skor, smycken och glasögon. Hos oss på Eleven hittar du ett stort utbud av Diesels dofter. Diesel pris är dessutom konkurrenskraftigt bland övriga varumärken på marknaden.

Känt för sina Diesel jeans

Om Diesel i allmänhet mest är känt för sina kläder så är det i synnerhet Diesel jeans som de flesta känner till. I över 40 år har grundaren Renzo Rosso och hans anställda tillverkat jeans, i över 2 000 olika utföranden. Även om det inte finns riktigt lika många varianter av Diesel parfym, kan du hos oss på eleven.se botanisera bland många av de härliga dofterna!

Diesel Only the Brave hos Eleven

Diesel Only the Brave är en serie dofter som, precis som namnet antyder, riktar sig till dig som är modig och vågar utmana dina rädslor. Att vara modig är inte detsamma som att vara orädd, för utan rädsla skulle inte mod existera. Serien riktar sig till dig som vill vara risktagande och sticka ut. Behöver du hjälp på vägen, kan Diesel Only the Brave vara doften som ger dig självförtroende att nå dit!

Neymar Jr och Diesel i samarbete

I samband med att Diesel Only the Brave firade 10 års-jubileum lanserades tillsammans med den brasilianske fotbollsspelaren Neymar Jr en ny doft - Spirit of the Brave. Även denna manliga finns hos oss på Eleven. Neymar Jr är en inspirerande förebild för många och syftet med den egna parfymen är en fräsch och elegant doft som ger energi och självförtroende i varje stund av livet.

Only the Brave förpackning

Flaskorna i Only the Brave-serien är riktigt läckra och ger en tydlig känsla av lyx och glamour. Att de är formade som en knuten näve är heller ingen slump. Näven symboliserar styrka, självförtroende och mod vilket är precis vad innehållet i flaskorna också vill förmedla. Det du förväntar dig när du ser flaskan i vårt utbud är precis vad du får när du öppnar den, en fräsch och kryddig doft med toppnoter av citrusfrukter och tunga basnoter av amber och ebenholtsträ. Handla din Diesel doft hos Eleven redan idag!

Stort utbud av Diesel dofter hos Eleven

Hos oss på Eleven hittar du både Diesels dofter som Eau de Toilette och Eau de Parfume. Passa på att köpa deo-stick eller deo-spray medan du ändå shoppar, det går alltid åt. Vi erbjuder fri frakt, fria returer och snabb leverans så att du har råd att kosta på dig lite extra när du handlar på eleven.se.

Få din Diesel snabbt!

När du beställer hos oss på eleven.se behöver du inte vänta länge innan du kan börja använda din Diesel Only the Brave parfym. Eftersom vi erbjuder snabba leveranser kan du i lugn och ro beställa hemma och ändå förvänta dig att din order skickas inom 24 timmar. Om du inte är nöjd med det du köpt kan det ibland vara både krångligt och dyrt att skicka tillbaka en vara. Det behöver du inte oroa dig för hos oss då vi erbjuder enkla och fria returer!

Lyxiga kombinationer av dofter

Innehållet i parfymerna skapar en känsla av lyx bara genom att läsa beskrivningen. Vad sägs om fräsch krispighet med noter av basilika, äpple och bergamott och en maskulin touch av vetiver, cederträ och lakrits? Eller toppnoter av citron, mandarin och koriander, hjärtnoter av örter, svart ros och lavender och en bas av tolu? Fler beskrivningar finns hos oss på eleven.se!