Escada Parfym

Modehuset Escada grundades 1976 i Tyskland, och idag är Escada ett internationellt lyxvarumärke vars ledord är den coola glamouren, sensuella femininiteten och den moderna elegansen. Märket är grundat av den tidigare svenska modellen Margaretha och Wolfgang Ley. Paret hade en stor känsla och kunnighet inom skrädderi, vilket ledde till att de började med att designa kläder i början utav deras karriär.

Detta var ett sätt där de kunde uttrycka sin känsla för färg och form, men också en längtan till att skapa något ännu mer kreativt och lekfullt. Material såväl som arbetet, har alltid varit utav en mycket hög kvalitet och kännetecknas av detaljrikedom, livfulla färger och mönster. En doft från märket ska alltid kännas uppfriskande, ljuvlig och härlig.

Året 1993 lanserades den första ESCADA Fashion Fragrance för att man kände att man ville expandera, vilket var en doft som skulle matcha och spegla just det årets modekollektion. Detta blev en given succé, och sedan dess har det lanserats en ny härlig Fashion Fragrance i en begränsad upplaga varje år. Dofterna är omtyckta världen över utav kvinnor i alla åldrar, och det finns verkligen någon doft för alla!

Sofi Fahrman är just nu ett av ansiktena utåt för märket, detta för att hon utstrålar just det märket representerar - den moderna kvinnan och den färgfyllda glädjen.