Jimmy Choo

Jimmy Choo är ett lyx och livsstilsvarumärke för accessoarer, damskor, handväskor, små läderartiklar samt solglasögon. Det hela startade 1996 av Tamara Mellon som då var ansvarig redaktör för accessoarer i Brittiska Vogue. Hon insåg att det fanns en stor efterfråga på chica och eleganta men också användbara skor. Därför kontaktade hon Mr Jimmy Choo, en skomakare känd för sitt fantastiska hantverk inom skotillverkning. 1996 blev Tamara och Mr Jimmy Choo partners och tillsammans öppnade de sin första boutique på Motcomb Street i London. Med skor tillverkade i Italien och med många starka återförsäljare blev detta början på en succé!

Visionen att skapa en doft var en önskan som har legat Tamara Mellon nära till hands under en lång tid.?Jimmy Choo lanserade sin första parfym år 2011 och det var ett sätt för Tamara Mellon att fullt ut sluta cirkeln för den moderna kvinnan där parfymen var grädden på moset. Jimmy Choos parfymer är synonymt med femininitet och representerar den ultimata kvinnliga accessoaren.

Jimmy Choo kännetecknas ofta av innovativa och moderna inslag där dofterna kan upplevas som dynamiska och levande. Det finns något för alla hos Jimmy Choo, för både kvinnor och män världen över.