KENZO

Varumärket Kenzo lanserades 1988 och är idag en av de populäraste märkena inom parfym och mode. Hos Eleven är vi glada över att kunna erbjuda de mest efterfrågade dofterna från den kända parfymtillverkaren. På eleven.se hittar du både dam- och herrparfymer från det populära märket. Förutom sina fantastiska dofter präglas Kenzo parfym av otroligt vackra flaskor, vilket inte minst parfymerna Wild och Amour är exempel på.

Handla från Kenzo Sverige hos Eleven

Hos Eleven hittar du alltid ett brett urval av det bästa från Kenzo Sverige. Många av dofterna från Kenzo har asiatiska influenser, som bland annat Couleur-serien från Kenzo. Jaune - Yellow, Rose - Pink och Viole är det tre blommiga parfymerna som doftar av citrus, ros och viol på ett orientaliskt sätt. Vilken blir din personliga favorit?

Lär känna Kenzo Power herrdoft

Kenzo Power är med sina kryddiga dofter en favorit bland herrparfymer. Den kommer i en vacker metallflaska i stilren design. Innehållet bjuder på doftnoter av bland annat bergamott, men även cederträ, koriander och blommiga toner. Parfymen släpptes 2008 och bakom succén står ingen mindre än Olivier Polge. En maskulin parfym som är en riktig klassiker! Till kategorin klassiker får vi även räkna Kenzo pour Homme som lanserades redan 1991.

Maskulina dofter från Kenzo

Ett tips på en maskulin parfym som är mindre tung är L'Eau Kenzo Pour Homme EdT. Doften är blommig med en underton av citrus och toppnoter av mint. Det här är en frisk och fräsch parfym som är väldigt omtyckt. När du handlar hos Eleven levererar vi dina varor snabbt och bjuder alltid på frakten.

Köp dina Kenzo damparfymer hos Eleven

Med en underbara damparfymen Amour har Kenzo skapat en doft som du måste bli kär i. Den har en fräsch doft med inslag av vanilj, mysk och körsbärsblom. Parfymen kommer i en vacker cerise flaska som påminner om när de mörkröda körsbärsträden blommar. Minst lika uppseendeväckande är Kenzo World Eau de Toilette som lanserades under år 2018. Rosor, päron och mandelblom i kombination med sandelträ och vanilj ger parfymen en söt och fräsch, feminin doft. Parfymen passar att bära så väl till vardags som till fest.

Madly Kenzo med apelsinblom och rosépeppar

Vill du ha en parfym som är lite kraftigare kan Madly Kenzo vara det perfekta valet för dig. Doften har blommiga inslag av jasmin och lilja kombinerat med frukter som röda äpplen och päron. När du handlar hos Eleven kan du vara säker på att du får hem produkter av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Lägg därtill gratis frakt och succén är ett faktum!

Flower by Kenzo

Flower by Kenzo är kanske den mest omtyckta av Kenzos alla väldoftande parfymer. Redan av namnet förstår du att det handlar om en utpräglat blommig doft som kommer med basnoter av vanilj och ros. I Flower möts storstadens brus med naturen stillhet, så som den gör i många av Kenzos fantastiska doftskapelser. Parfymen är prisbelönt ett flertal gånger. Hos Eleven håller vi alltid låga priser och i kombination med fria returer har du råd att köpa det hjärtat begär hos oss.

Brett urval från Kenzo

På eleven.se finns ett brett utbud av av Kenzos sortiment. Oavsett om du söker en herr- eller damparfym hittar du den här. Dessutom finns några av varumärkets mest exklusiva dofter hos oss på Eleven. Till dessa räknas Amour (Fuschia Edition) Eau de Parfume samt Kenzo World, som har en fantastisk blommig doft.