Murad

Murad är märket med problemlösande och behandlande hudvårdsprodukter som hjälper dig mot hälsosam och välmående hud oavsett hudtyp! Märket är ett av hudterapeuternas absoluta favoriter om det själva får välja, som tack vare sina effektiva formuleringar av högsta kvalité hjälper dig att behandla de mest problematiska hudtyper med fantastiska resultat.

För 25 år sedan grundade Dr. Howard Murad, erkänd som en av de främsta hudvårdsexperterna i USA, det kliniska hudvårsdmärket Murad med målet att göra vacker, välmående hy möjlig för alla, oavsett hudtyp. Som en ledande visionär inom vetenskapliga innovationer skapar Murad sedan dess formuleringar som stöttar och behandlar huden för en ungdomlig, fräscht hälsosam look och känsla inifrån och ut.

Välj mellan problemlösande hudvårdsprodukter för att behandla acnedrabbad hy, irritation eller förtida ålderstecken - Murad erbjuder ett brett spektra av produkter som ansiktskrämer, peelingar, serum och ansiktsmasker, skräddarsydda produkter som gör allt för att ta fram det bästa hos just din hudtyp!

Filtrera