RevitaLash

RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, Revitalash hjälper dig att få långa, vackra, friskt utseende ögonfransar.

RevitaLash stimulerar tillväxten - det är inte en mascara som ger en illusion av längre fransar. Om du vill ha märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar är RevitaLash unik på marknaden idag. Märkbara resultat kan ses efter 3-10 veckor och är tom mätbara.

En del av all vinst från försäljningen av Revitalash går till förmån för bröstcancerforskning.

Bakgrund

Revitalash är en av de mest spännande och effektiva produkter på mycket länge. Det föddes ur Dr Brinkenhoff önskan att ge sin fru Gayle en mycket speciell gåva medan hon återhämtade sig från sin bröstcancer. Intensiva cytostatika behandlingar hade skadat Gayle's en gång vackra ögonfransar och gjort de glesa, ömtåliga och bräckliga.

Som ögonläkare i mer än 25 år, vet Dr Brinkenhoff ett och annat om ögon. Baserat på hans erfarenhet, trodde han att han skulle kunna utveckla en säker metod som skulle ge Gayle's ögonfransar förnyad hälsa, styrka och skönhet. Efter omfattande forskning med ett team av begåvade kosmetiska kemister har Dr Brinkenhoff formulerat en ögonfransnäring som efter bara några veckor, gav förnyad vitalitet till Gayle's ögonfransar. Det var precis vad doktorn beställt!

"Vi känner oss ofta hjälplösa när någon vi älskar lider", säger Dr Brinkenhoff. Jag är mycket lyckligt lottad, på mitt eget lilla sätt, att ha kunnat hjälpa i Gayle återhämtningen. Att se hennes glädje över sina vackra ögonfransar har varit underbart."

Det är väldigt glädjande att Brinkenhoff' låter en del av bolagets samtliga intäkter från Revitalash försäljning gå till förmån för ideella bröstcancerforskningen och utbildningsinsatser kring det. Detta är en mycket viktig fråga för Gayle.

"Det har gett mig en sådan glädje att dela denna produkt med så många kvinnor, dem som återhämtar sig från sjukdom och är i behov av förnyade starka och friska ögonfransar, och de som bara söker längre, fylligare ögonfransar", säger Gayle. "Men mest tillfredsställande, är det att kunna stödja bröstcancerforskningen genom vår avkastning."