Hårvård

Hårinpackning

Ge ditt hår det lilla extra i form av exempelvis en vårdande hårolja, serum eller inpackning. Att vårda ett torrt och skadat hår med bra hårvård gör att du kan få ett naturligt vackert och friskare hår. Tänk på att håret utsätts för yttre påfrestningar av olika slag – varje dag! Som exempelvis väder, föroreningar, sol men även värmeverktyg (om du använder det).

Hårinpackning, håroljor och andra vårdande hårprodukter

I nutid så är det väldigt vanligt att vi dagligen utsätter vårat hår för olika faktorer så som färgning i alla dess slag, permanent, värmeverktyg och all annan styling. Detta, i kombination med saker som vi inte alls kan styra så som väder-, och säsongsbyte sliter otroligt mycket på håret, och det är inte alls ovanligt att håret kan se trött och glåmigt ut. Med hjälp utav olika former utav vårdande produkter så kan man hjälpa håret att hålla det vårdat och i bra skick. Hårinpackning, håroljor och andra vårdande hårprodukter är ett enkelt sätt att kunna ge håret och hårbotten den vården som behövs för att bibehålla hårets alla fina egenskaper.

Hos oss hittar du ett enormt utbud utav vårdande hårprodukter för just dig och dina önskemål. När du söker efter produkter för ditt hår så rekommenderar vi att du först säkerställer vad för typ utav hår du har, och vilken typ utav vård just det håret behöver. Några utav de olika hårtyper som finns är lockigt, rakt, kortt, längre, färgade eller skadat hår. Precis som det finns många olika hårtyper så finns det också många produkter. Är du lite osäker på vad som passar just dig och ditt hår så kan du alltid välja hårprodukter som passar alla hårtyper.

Reparera ett torrt, frissigt eller skadat hår med en inpackning som ger ditt hår den extra vården som det faktiskt behöver. Precis som med ditt schampo och balsam är det viktigt att också att din vårdande produkt, oavsett om du väljer hårinpackning, hårolja eller hårserum, matchar ditt hår och dina önskemål. Vi har någonting för alla typer utav hår, med olika konsistenser och härliga dofter. Inpackning är upp till var och en hur ofta men väljer att ha denna i håret, men 1-2 gånger i veckan gör ofta susen.

Applicera din hårinpackning på rätt sätt:

För att få bäst effekt av din hårinpackning bör du applicera din hårinpackning efter schampo och innan balsam. När du har schamponerat ditt hår är hårstrået rengjort och öppet, redo för att ta emot vård, fukt och näring i form av en hårinpackning. Balsam, som du applicerar sist, sluter dina hårstrån och gör håret slätare och mjukare.

Filtrera