Grundkurs för bareMinerals

2011-06-18

Förra måndagen var jag uppe i Stockholm och gick bareMinerals grundkurs. Det var en fantastisk dag med massor av inspiration och underbara produkttips. Jag tänkte därför dela mina intryck och nya kunskaper med er. Jag kommer att skriva om kursen i tre olika delar då det blir roligare och framförallt mer lättläst.

Jag måste erkänna att jag aldrig tidigare hade testat bareMinerals, självklart hade jag hört talas om deras kultförklarade foundation men aldrig testat den. Allt var därför nytt och väldigt spännande. Första delen, som kommer inom kort, kommer att handla om just bareMinerals Original SPF 15 Foundation.

/ Linda

Här har jag (Linda) fått en bas-sminkning och det jag älskade allra mest var rouget bareMinerals Blush i färgen Vintage Peach och bareMinerals Radiance i färgen Pure Radiance.

Här har jag sminkat vackra Frida Jonsson (Reese Witherspoon lookalike BTW) och jag valde att lägga en mejk med lyster. bareMinerals bas fick verkligen hennes hud att stråla, eller hur?

På denna bild poserar vår kursledare Anna Andersson framför ett fullproppat sminkställ med allt det bästa från bareMinerals.

Vår "träningslokal"!

Lokalen där allt hände :). Här gick jag in totalt ovetandes och kom ut som ett proffs :).