Bliss

2013-07-13

Jag har varit ett fan av Bliss i många år, de har ett digert sortiment med massor av härliga produkter inom kropps- och hudvård. Ett SPA-märke av det lite mer roliga slaget.

Det är inte så länge sen märket dök upp i Sverige, äntligen kunde shoppa Bliss på hemmaplan! Nu finns de hos Eleven också och då är det väl extra lämpligt att jag passar på att tipsa om mina personliga favoriter.

Bliss That's Incredi-'Peel' är ett kit med exfolierande pads med glykolsyra. Syror är en himla bra grej om man vill ha en fräsch, återfuktad hy där lystern kommer fram och fina linjer och torra fläckar minimeras. Det extra fiffiga här är att man köper en box med 30 preparerade pads att stryka över huden varje kväll. Det blir som en kur, lätt att komma ihåg och tar knappt någon extra tid alls. När boxen är slut är man klar och har en fin grund att utgå från.

Bliss Lemon + Sage Body Butter är något av en modern klassiker, doften är typisk för Bliss och krämen är superskön. Smart att den kommer i tub också. Ska du bara testa en produkt från Bliss så är detta en bra början!

Bliss Lid + Lash Wash Makeup Remover är en mild men effektiv rengöring för ögonmakeupen. Den kommer i en fräsch pumpflaska och känns dryg som tusan. Eftersom den är lite geléig i konsistensen så går det utmärkt att hoppa över bomullsrondellen och bara använda fingrarna. Ett hett tips är också att ställa den i kylen en stund innan det är dags att sminka av sig!

Bliss Blood Orange + White Pepper Sugar Scrub är en sockerskrubb som känns mildare än många andra eftersom den löddrar upp sig till ett mjukt skum allteftersom man masserar huden. Det är lätt att anpassa hur "rivig" man vill att den ska vara genom att använda lite mer av produkten (t ex vid punktbehandling av torrare partier) eller löddra upp den i händerna lite innan man börjar.

Har du testat något från Bliss, vad har du för favoriter?