Höstens trend - perfekt rosiga kinder!

2015-08-11

HOW ABOUT THEM APPLES?

Det här med att använda krämrouge...det är något som inte riktigt nämns så ofta. Jag har varit super dålig på att ens ta upp hur man använder rouge. Det kommer bra info inför hösten...jag lovar..men vi startar med creme rougen som är en perfekt produkt för både sommar och vinter.

Jag har testat the Balm How 'Bout Them Apples? Cheek & Lip Cream Palette! Den är jätte enkel i kvalitén men har hyfsat starka pigment som gör jobbet. Perfekt för frilansväskan då förpackningen är lätt och har många färger som man kan använda för både kinder och läppar!

Det här är verktygen jag använt i tutorialen nedan. Från vänster: En pensel från Real Techniques Core Collection och den andre och tredje är från ett asiatiskt märke som heter Magique. Du kan också använda dig utav en sminksvamp!

the Balm Mary-Lou Manizer, Highlightern som just nu är på allas läppar...eller i det här fallet på kinderna haha!

Varför ska man använda creme rouge?

Om du har väldigt torr hy så kan det vara fördelaktigt att använda det då produkten mestadels består av fett vilket kommer ge dig mer fukt åt huden! Perfekt inför höst/vinter när det även börjar bli kallare ute.

Hur lägger man ett creme rouge då? Nedan får du en steg för steg visning men börja först med att välj en utav de vackra männen ovan...eller jag menar färgerna fniss

STEG FÖR STEG!

  1. Börja med att lägga din bas (kan vara foundation eller fuktkräm) och se sedan till att du INTE pudrar den. Ett krämrouge fäster alltid bäst på en lite "kladdigare" eller naturell hud.

  2. Applicera tunt utav creme rouget då just detta märke innehåller mycket pigment! Jag använder olika borstar vid varje moment nedan men naturligtvis kan du använda samma men det blir lättare med olika då det inte blir lika mycket färg på borsten. Du kan också använda dig utav svampar.

  3. Använd sedan en borste för att sudda ut rouget. Jag gillar att sudda ut i cirkulerande rörelse därför väljer jag denna typ av borste.

  4. Nu måste du fixera rougen, annars sitter den inte länge om du lämnar den fuktig. Använd antingen tunt utav ett transparant puder, en liknande färg på rouge eller bara en highlighter om du vill ha en "blötare effekt" Jag har använt Mary-Lou manizer highlighten, se ovan.