3 x Peter Thomas Roth, 3 x Hudtyper

2016-05-11

Du kanske tänker anti-age och acnebehandlande produkter när vi säger Peter Thomas Roth? Helt förklarligt, för det är oftast de bitarna som lyfts fram. Men, faktum är att det finns PTR-produkter för alla hudtyper, alla lika uppfinningsrika och proppade med kraftfulla, och inte sällan naturliga extrakt för att göra underverk för din hy.

Här tipsar vi om 3 PTR-måsten för alltifrån känslig till mogen hy:

Peter Thomas Roth Oilless Oil/Normal till torr hy En superbehaglig olja med återfuktande, mjukgörande och lystergivande egenskaper, som med sin silkeslena formula smälter in i huden utan att lämna en oljig känsla. Oljan är utvunnen ur sockerrör och innehåller skvalan som fungerar som en skyddande hinna på huden.

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist/Känslig hy Det här ansiktsvattnet i sprayform innehåller blad från aloe vera och är proppat med antioxidanter för att ge din hy omedelbar fukt, en avslappnad känsla, och samtidigt skydda den från fria radikaler. Uppfräschning, fukt och skydd i ett, perfekt att ha med i väskan på resa, eller för att använda närsomhelst under dagen!

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask/Mogen hy En anti-ageverkande ansiktsmask och riktig publikfavorit, som med 5 stamceller och 4 extrakt från ros ger en återfuktande, tonande, avslappnande och uppljusande effekt. Med en gelkonsistens som bäddar in huden och där hjälper till att göra den mer fast för att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor. Förebered dig på silkeslen, slät och strålande hy som doftar vidunderligt av ros!