Applicera brun-utan-sol utan kladd!

2016-06-30

Tycker du, precis som många andra, att det ibland kan vara lite krångligt att applicera Brun-utan-Sol? Blir det lätt streck eller hinner du inte tvätta av händerna i tid? Oroa dig inte, det finns smidiga sätt att applicera sin brun-utan-sol på, t.ex med speciellt utvecklade handskar, till för just BUS-produkter eller plasthandskar eller andra applikatorverktyg - men denna gång tänkte vi tipsa er om en svamp!

En svamp som tidigare blivit älskad av alla, ett måste-ha vid applicering av din makeup, nu i en större version som är speciellt designad för att användas på kroppen - nämligen Beautyblender BodyBlender! Samma material som originalet Beautyblender, men i en ungefär dubbelt så stor storlek samt en plattare form. Idealisk för applicering av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, korrigerande kroppsmakeup eller färgade kroppslotions. Idealiskt verktyg för att få en streckfri och jämn applicering av din kroppsprodukt.

Fukta din BodyBlender och applicera önskad kroppsprodukt på den eller direkt på kroppen. Med dabbande rörelser applicerar du sedan din kroppsprodukt där du önskar - utan kladd, utan streck.