Den STORA hårtrenden i höst - dags att skruva upp volymen!

2016-09-08

Du som skrattat åt tanken att plocka upp 80-talstrenden någonsin igen - tänk om, för nu gör 80-talet comeback på skönhetskartan! När hösten och vinterns kollektioner visades på de internationella modeveckorna tidigare i år stylades modellerna med höga, voluminösa frisyrer, stripiga luggar och våffelkrusigt hår i sann Madonna - och hårspraysanda.

Vi är redan övertygade, och planerar volym alla dagar i veckan! Men - vi stylar utan att överdriva för att undvika mamma-looken anno -85. Skippa tupering och allt för hårda vändor med våffeljärnet och satsa istället på att framhäva hårets naturliga textur och redan existerande vågighet för en väl avvägd dos 80-tals nostalgi.

Tänk STORT
Skapa ostyriga vågor och volym med hjälp av en rundborste. Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Brush, 35 mm är det perfekta verktyget för att få till mjukt böljande volym genom att föna och borsta håret samtidigt. Ta hjälp av Macadamia Professional Tousled Texture Finishing Spray för adderad textur, och den där perfekt, avslappnat stylade looken!

Nu med lugg
Få till den nonchalant kaxiga, långa luggen genom att försiktigt föna vått hår och samtidigt dra fingrarna genom längderna, eller svep den mjukt bakåt och åt ena sidan för en elegant och samtidigt avslappnad look. Spraya Macadamia Professional Anti Humidity Finishing Spray för att slippa friss och hålla luggen och attityden på plats dagen lång.