Ladda inför helgens stora glitterfest - Eurovision Song Contest!

2016-05-12

Du kan knappast ha missat att det drar ihop sig till final i Eurovision? Oavsett om du är schlagerfantast eller får rysningar vid blotta tanken på glam och tonhöjningar så finns här massor av inspiration att hämta. Läs om våra favoriter och inspireras av deras looks!

Azerbadjan - Samra Rahimlim, "Miracle"
Samra inledde sin musikkarriär 2012 när hon som den yngsta deltagaren, då 16 år gammal, deltog i uttagningen till Eurovison på hemmaplan för första gången. 4 år senare är hon i final med låten "Miracle", en dramatisk göra-slut historia sin sagolika titel till trots. Vi gillar hennes trendiga glow-look och fantastiska hårsvall som hon säger "hatar att klippa, det är därför det är så långt." Bra, och behåll säger vi!

Belgien - Laura Tesoro, "What's The Pressure"
Denna belgiska multibegåvning sjunger, dansar, skådespelar och extraknäcker som konferencier. Med två musikalartister till föräldrar fick Laura ett tidigt genombrott när hon 8 år gammal gjorde sin första roll i belgisk TV. "What's The Pressure" är en pop, funk, och soulsvängig låt producerad av bland annat britten Peter Gordeno som spelar synt i Depeche Mode, väl matchad av Lauras studsiga lockar och glittriga look!

Australien - Dami Im, "Sound Of Silence"
När Australien för andra gången någonsin ställer upp i Eurovison är det Dami Im som står på scen. Född i Sydkorea flyttade Dami till Australien som 9-åring, och lärde sig att prata engelska genom att lyssna på pophits med Spice Girls och Mariah Carey. 2013 vann Dami den australiensiska utgåvan av X-faktor, och har sedan dess varit en favorit på hemmaplan. Här snackar vi power med en fantastisk sångröst och lika fantastisk outfit! Vi älskar dramat i klänning, accessoarer och makeup.

Kolla in våra tips på produkter för att matcha din favorit här.