Nya Beautyblender - hur använder jag dem?

2016-05-15

Beautyblender fortsätter ta världen med storm och älskas av i princip alla, av allt från personer som bara är lite sminkintresserade till professionella makeup-artister. En sminksvamp som syns och älskas överallt i sociala medier. En sminksvamp som är ett måste-ha!

Aldrig testat Beautyblender? Läs gärna vårt blogginlägg om hur du använder och bäst håller din Beautyblender ren här!

Tänk på att alltid använda din Beautyblender fuktad, och dutta varsamt på önskad produkt för att vara så skonsam mot huden som möjligt! Genom att försiktigt dutta istället för att dra med svampen blir sminket dels jämnare, och du är snällare mot din hud. Din Beautyblender blir ungefär dubbelt så stor fuktad. Tänk även på att alltid rengöra din Beautyblender ordentligt.

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four

Vi börjar med ett kit som snabbt blev favoriten på eleven-kontoret. Ett fantastiskt kit i begränsad utgåva med 4 st Beautyblender Micro Mini i olika nyanser.

Dessa små, supersöta Beautyblenders är idealiska att använda på mindre och svåråtkomliga områden som under ögonen, runt näsan, på blemmor etc. I detta kit finns 4 st Beautyblenders i olika nyanser för att vara perfekta till just färgkorrigering, om du t.ex önskar reducera synbarheten av mörka ringar under ögonen, acne, rodnader eller glåmiga partier.

  • För att neutralisera röda partier som rodnad eller finnar, använd en blå eller grön concealer.
  • För att neutralisera mörka ringar under ögonen med blå toner använd röd/rosa eller orange/gul concealer, för mer lila toner under ögonen är en gul concealer idealisk.
  • Neutralisera olivfärgade partier med röd/rosa concealer.
  • Neutralisera glåmiga partier som oftast är lite gula med lila.

Beautyblender beauty.blusher

En annan ny favorit är Beautyblender beauty.blusher, en version speciellt framtagen på grund av önskan av Beautyblender-kunder, idealisk för applicering av rouge, oavsett om det är flytande, kräm- eller puderform.

Denna Beautyblender är mindre än originalet, men större än Micro Mini och framtagen i en kall grå nyans för att du dels enkelt ska kunna se undertonen i din rouge samt se exakt hur mycket du applicerar. Fukta den, applicera önskad rouge på, och le! Dabba sedan på kindäpplena och jobba dig uppåt mot tinningen.

Beautyblender Liner.Designer

Beautyblender lanserar ytterligare en innovativ produkt, Liner.Designer - ett verktyg för att du ska slippa kladd och ojämnheter när du applicerar din eyeliner, hur bra är inte det? Alla dessa gånger man stått framför spegeln med eyelinern i handen och bara inte alls fått till det, höger öga blir superbra, vänster öga bara vill inte alls eller tvärtom och det slutar med att man ser ut som Batman.

Liner.Designer löser problemet. Det ser ut som ett litet plektrum, tre kanter med olika längder och med en flexibel textur. Detta lilla ''plektrum'' värmer du mellan handflatorna i ungefär 10 sekunder, fäster det sedan som önskat vid ögat och börjar sedan applicera din eyeliner (penna, flytande eller kräm, du bestämmer). För ett symmetriskt, jämnt och kladdfritt resultat. Den kommer dessutom i en praktisk to-go förpackning med inbyggd spegel och en liten sugpropp så du kan fästa den på t.ex spegeln. Ett tips är även att använda den när du applicerar mascara för att undvika kladd även där :)

Nya nyanser av originalet; Nude, Royal.Purple & Red.Carpet

Om vi börjar med Beautyblender Nude, precis som alla andra har den samma material som originalet men skapades i en nude nyans som en hyllning av en felfri, naturlig finish till din hy. Ett idealiskt verktyg för att applicera din makeup för en ''no makeup''-look.

Beautyblender Royal.Purple är även denna samma material, samma storlek som originalet men i en lyxig lila nyans. Fungerar lika bra med flytande, kräm- eller puderprodukter, foundation, concealer, puder, rouge, bronzer etc.

Beautyblender Red.Carpet är också samma material, samma storlek som originalet men i en härligt röd nyans. Fungerar också lika bra till alla former av foundation, concealer, rouge, bronzer, puder etc.

Förutom att använda Red.Carpet, Royal.Purple samt den svarta PRO till basprodukter, så är de även idealiska att använda tillsammans med SFX-makeup t.ex till Halloween, tack vare deras härliga, starka färger. Om du t.ex behöver måla mestadels av dig själv röd för du ska vara Deadpool på Halloween-partyt, eller om du kanske ska vara en lila pop-art, ja helt enkelt väldigt bra att använda till det mesta.

Här nedan får du 5 tips på vad du kan använda din Beautyblender till!