Anastasia Beverly Hills
Contour Kit

(42 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
545 kr
545 kr
Variant : Light to Medium
Beskrivning

Anastasia Contour Kit är bästsäljaren som hjälper dig att definiera och skulptera dina vackra ansiktsdrag på bästa möjliga sätt. Konturpaletten kommer med ett set av tre highlighters och tre konturfärger, alla i 6 nyanser så att du kan definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för bästa resultat.

  • Dermatologiskt testad.

  • Täpper ej igen porerna.

  • Anastasia Contour Kit finns även som krämig variant.

Du kan få tips och trix på hur du lyckas med contouring av Alexandra Aronsson i vårt Beauty Magazine.

Innehåll: 6 x 3 g

Så använder du Anastasia Contour Kit

Denna populära produkt som fick sitt uppsving i början av 2014 används av de flesta. Du använder Contour Kit för att framhäva och markera dina vackra ansiktsdrag genom att skugga och highlighta.

Kitet är också idealisk att använda för att skulptera på kroppen, t.ex för att highlighta dina nyckelben och axlar. Tänk dock på att lite räcker långt när det kommer till Anastasia Contour Kit, börja därför med en liten mängd och jobba ut och öka successivt beroende på hur mycket du önskar använda.

Ingredienser

Upptäck mer som Contour Kit

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product