Lancôme
Grandiôse Liner

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
30%
Variant : 01 Matte Black 1.4 ml
Beskrivning

Lancôme Grandiôse Eyeliner - En flytande eyeliner som gör det möjligt för dig att komma åt helt ner till fransraden från inner- till ytterögat. Med en böjbar applikator för att markera båda ögonen och hjälpa dig att anpassa applikationen efter din unika ögonform. Applikatorns ultratunna ände tillåter dig att applicera produkt för en alltifrån enkel till en dramatisk look!

Innovativ design:
  • Ger enkel access ända ner till fransrötterna tack vara applikatorns böjbara design.

  • Åstadkom precisa linjer med hjälp av den ultratunna änden.

  • Med en högpigmenterad, fyllig formula med matt finish.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 54608

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt