rms beauty

"Skincare with mineral colors" - rms beauty är en ekologisk makeuplinje som kombinerar hudvård och makeup i raw-baserade produkter, rika på näringsgivande vitaminer och antioxidanter. Med mottot "less is more" strävar rms efter att framhäva kvinnans naturliga skönhet genom att låta huden lysa igenom, och ge huden en strålande lyster. Med lättanvända och mångsidiga produkter som var för sig erbjuder alltifrån en "no makeup makeup" look till en festligare kvällslook, beroende på hur mycket man applicerar.

rms beauty är en ekologisk makeuplinje skapad av den erkända makeupartisten Rose-Marie Swift. Hon har arbetat tillsammans med de största namnen i modebranschen i över 20 år och hennes arbeten har synts på omslag för bl. a Vogue, ELLE och Harper's Bazaar runt om i världen. Rose-Marie sminkar sedan länge supermodeller som Gisele Bündchen, Miranda Kerr och Lara Stone.

Idén till att skapa en egen makeuplinje uppstod efter att Rose-Marie drabbats av hälsoproblem som genom labbtester visade sig bero på att hon fått i sig skadliga tungmetaller via produkterna hon använde i sitt arbete.Detta fick henne att helt vilja gå över till naturligt smink, men eftersom hon inte hittade produkter som uppfyllde hennes högt ställda krav bestämde hon sig för att utveckla sin egen linje. Rose-Marie ses som en pionjär inom ekosmink och rms beauty har uppnått kultstatus och vunnit otaliga utmärkelser världen över. Hennes produkteranvänds idag av många av världens främsta makeupartister och älskas av supermodeller och celebriteter som Elsa Hosk, Jessica Alba och Gwyneth Paltrow.

Välj mellan lyxigt krämiga och rikt pigmenterade ögonskuggor, läpprodukter, highlighters och mycket mer!

Filtrera