SACHAJUAN

SACHAJUANs ide är att skapa högkvalitativa produkter och förenkla hårvård så att dusnabbt och enkelt kan välja rätt produkt efter behov. Våra produkters namn ger dig endirekt förståelse om produktens egenskaper och användning, detta ger dig förutsättningatt enkelt vårda och forma ditt hår och din frisyr till bästa resultat.

Sachajuan

Sachajuan Scalp Shampo är en produkt för dig med känslig hårbotten. Schampot har en lugnande effekt och innehåller bland annat ingefärsextrakt. Rosmarinolja hjälper till att ge ditt hår en god fuktighetsbalans och dessutom är schampot verksamt mot mjäll. Låt schampot verka några minuter och använd gärna produkten i kombination med Sachajuan Conditioner. Dessa produkter är ett självklart val för dig som vill lugna ner en irriterad hårbotten.

Vårdande Sachajuan schampo

Ge ditt hår lite extra omtanke och kärlek med schampot Sachajuan Hair Repair. Det här är ett vårdande och snällt schampo som dessutom adderar extra glans och är mjukgörande. Det återfuktande schampot används även för att behandla hår som har blivit skadat av färgningar. Även porösa och torra hår blir återfuktade och stärkta av Sachajuan Schampo.

Sachajuan Volume Powder fixar frisyren

Ge ditt hår extra volym och struktur med Sachajuan Volume Powder. Det här är en torr produkt som kommer att ge ditt hår en matt finish. Den kan användas på både långt och kort hår, och den fungerar på alla hårtyper. Fördela den volymgivande produkten i håret och forma direkt med fingrarna. Sachajuan Volume Powder kan med fördel även användas mellan schamponeringarna.

Sachajuan - ett svenskt märke

Om du inte känner till Sachajuan sedan tidigare kan vi berätta att det är ett svenskt hårvårdsmärke som grundades 1997. Bakom företaget står ett gäng frisörer som arbetat både i Sverige och runt om i världen. Hårvårdsprodukterna är väl anpassade för lite tunnare, nordiska hår. Du hittar allt från lätta serum till djupgående inpackningar från det svenska märket här hos oss på eleven.se.

Sachajuan Silver Schampo

Sachajuan Silver Schampo är valet för dig som vill neutralisera gula toner i håret. Dessutom ger det volymgivande schampot ditt hår extra lyster. Silverschampot passar för alla hårtyper och dessutom innehåller produkten Ocean Silk Technology. Det bidrar till att ge håret extra återfuktning samt att öka hårets glans. Avsluta gärna schamponeringen med en Silver Conditioner för att uppnå önskad effekt och god neutralisering av gula toner. För extra stadga rekommenderar vi sprayen Sachajuan Ocean Mist. Kom ihåg att du alltid beställer fraktfritt hos Eleven.

Sachajuan torrshampo - en räddare i nöden

Mellan tvättningarna kan Sachajuan torrshampo vara ett bra alternativ. På bara några minuter får håret en rejäl uppfräschning. Sachajuan torrshampo torkar väldigt snabbt och ger dig en ren, skön känsla. Dessutom får håret lite extra textur och volym. Ett tips är att ta med dig torrschampo då du är på resande fot. På så sätt kan du snabbt och lätt fräscha upp håret.

Fördelarna med Sachajuan Hair Cleansing Cream

Du kan även fräscha upp din hårbotten genom att använda Sachajuan Hair Cleansing Cream. Den har en krämig konsistens och innehåller flera välgörande oljor. Sachajuan Hair Cleansing Cream ger ditt hår en fantastisk glans och lyster, samtidigt som du adderar lite extra fukt till hårlängderna. Krämen appliceras alltid i vått hår och du ska massera in den ordentligt i hårbotten under cirka en minut. Används med fördel även på skadat, torrt eller blekt hår.

Sachajuan recension får ofta höga betyg

Sachajuan är ett märke som håller vad det lovar. Deras högkvalitativa produkter är även en favorit hos många frisörer. Genom att exempelvis använda Sachajuan Thickening Schampo kan du enkelt vårda ditt hår på ett naturligt sätt. Om du läser en Sachajuan recension online ser du att märket ofta får högsta betyg av dem som använder produkterna.

Filtrera