Halloween

Det är dags för Halloween, en tid för att släppa loss den inre kreativiteten till max. Här har vi samlat våra bästsäljare produkter som passar till denna spöklika högtid.

Filtrera

Snart dags för Halloween, en tid för att släppa loss den inre kreativiteten till max.
Halloweensminkningen är en viktig del i din utklädnad till halloweenfesten. Här har vi samlat mängder av produkter som passar till denna spöklika högtid. Du hittar smink i alla prisklasseroch professionella borstar och penslar att applicera sminket med. 5 produkter som funkar till vardags och till Halloween:


Eyeliner: Med en eyeliner kan du skapa en perfekt vinge till festen men också skapa massa spännande halloweensminkningar. Du kan till exempel skapa ett spindelnät, morrhår och nos om du ska klä ut dig till katt, och en tatuering. Det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Ett rött läppstift: Med ett rött läppstift kan du skapa massor! Dra ner lite från mungiporna och det ser ut som om det droppar blod ur munnen som en vampyr. Eller så skapar du en clownmun. Kombinerar du eyeliner och läppstift kan du lätt skapa en pop-art-mun som i serietidningar.

 

Highlighter: Genom att överdosera highlighter i hela ansiktet så kan du få en robotliknande effekt! Sminkpalett: Med en allt-i-allo palett så är du redo för hela årets högtider. Du har möjligheten att skapa coola Halloween-looks men även något som du kan använda varje dag. Svart nagellack: Svarta naglar är väldigt poppis under Halloween, men funkar ju också årets runt!

 

Det här är Halloween Halloween är en högtid som alltid infaller den 31 oktober, men i Sverige finns inget fast datum för halloweenfirandet. Högtiden som hyllar de dödas själar har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland och som togs till USA när många irländare emigrerade till under 1840-talets svält- och nödår. Man kan lätt bland ihop Halloween med den svenska Alla helgons dag när de döda hedras och gravar utsmyckas, men det är inte samma helg. En halloweentradition bland barn är att klä ut sig i olika spökkostymer och gå runt i kvarteret och fråga grannar om de vill ha bus eller godis. Det är även vanligt med fester där vuxna klär ut sig under Halloween. Halloween I Sverige Halloween är ett modernt fenomen i Sverige, och det var först på 90-talet som man började fira högtiden i liten skala. Men det var först i slutet av 90-talet och början av 00-talet som det blev mer populärt. Numera är högtiden etablerat och det ordnas firande för både barn och vuxna.