Elemis
Dynamic Resurfacing Facial Wash

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Variant : 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En ansiktstvätt som rengör och samtidigt exfolierar hudytan för att boosta hudens egen förnyelse-cykel och förbereda huden för efterföljande produkter som serum och ansiktskräm.

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash är formulerad med en patenterad trippelenzymteknologi och en sammansättning naturliga ingredienser som skonsamt men effektivt förnyar hudens yta, och samtidigt återfuktar och stödjer hudens egen mikroflora. Antioxidantrikt moringaextrakt hjälper samtidigt till att skydda huden från miljömässig stress. Lämnar huden fräsch, jämn och med förnyad lyster!

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd morgon och kväll. Blanda rengöring och vatten i hanflatorna och applicera över hela ansiktet, halsen och dekolletaget med lätta cirkelrörelser. Skölj av och badda ansiktet torrt mer en ren handduk.

Huvudingredienser
  • Vit Tryffel - hjälper till att reducera irritation och stärka hudens egen mikroflora.

  • Babassu - olja utvunnen ur trädet med samma namn som växer i Amazonas, och som rik på laurin och myristinsyra hjälper till att vårda huden.

  • Patenterad Enzymteknologi - jämnar ut hudens yta och boostar cellernas tillväxt.

Dynamic Resurfacing

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash är en del av antiage-serien Dynamic Resurfacing från Elemis - en enzymbaserad hudvårdsserie som verkar för att boosta hudens egen exfolieringscykel och avslöja fräschare, klarare och jämnare hy!

Syraskola!

Vill du lära dig ännu mer om syror i hudvård? Välkommen att läsa mer på vår blogg! Här kan du både hitta allmän information om olika syror samt vilken syra som passar bäst till vilken hudtyp.

Upptäck mer som Dynamic Resurfacing Facial Wash

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product